nieuws

Veiling Urban artwerken

By 25 oktober 2022No Comments
Datum: zondag 30 oktober
14.00(eerste ronde), 15.00(tweede ronde)
Op zondag 30 oktober vindt in de festivaltent van Woest&Bijster een daverende veiling plaats van urban art doeken. De doeken zijn op 3 en 4 september in het centrum van Ede live geschilderd. Ze zijn gemaakt naar aanleiding van werken op de kunstroute van Woest&Bijster. Onder leiding van een veilingmeester kan er geboden worden op de doeken. Geveild worden werken van Danny Rumble, Don Slizerone, Simian Switch, Klaas Lageweg, EMS, Kymo One, Lobster Robin en Egoïst.

De doeken kunnen van te voren bezichtigd worden in het centrum van Ede en op 30 oktober vanaf 12 uur in de festivaltent op het Van Slootenplein te Bennekom. Voor de bezichtiging in Ede centrum moet een afspraak gemaakt worden, op zondag 30 oktober zijn de doeken in de tent vrij toegankelijk.

Afspraken voor bezichtiging en vragen via info@woestenbijster.nl of 06 – 28 11 85 17

Urban art meets Modern Art is tot stand gekomen i.s.m. Astrant en financiële ondersteuning van het VSB-fonds en gemeente Ede

Afmetingen/materiaal: alle doeken hebben de afmetingen 3.40 x 1.73 en zijn geschilderd op 300 gr. MESH (gaasstructuur), gezoomd met 20 ogen rondom.
Meer zien over het maakproces en de Urban artwerken: kijk op Youtube Woest&Bijster

Leave a Reply