Naast de beeldenroute en de locatievoorstellingen zijn er nog extra activiteiten te doen op Woest&Bijster:

Ga bijvoorbeeld mee op muzikale ontdekkingsreis langs de kunstwerken met Tineke Roseboom(zang) en Peter Bouter(gitaar) of ontmoet de kunstenaars op hun locatie

Zingen bij de kunstwerken

Op 29 oktober nemen Tineke Roseboom(sopraan) en Peter Bouter(gitaar) je mee op een muzikale fietstocht langs de kunstwerken van Woest&Bijster.  Bij alle werken van de Noord- of de Zuidroute van Woest&Bijster brengen ze een lied ten gehore. Dit lied is speciaal uitgezocht voor de locatie en het kunstwerk.

Tineke Roseboom is een zangeres in hart en nieren. “Loepzuiver, Ontroerend, Meeslepend en vol drama’: zo wordt deze sopraan omschreven. Ze wordt op gitaar begeleid door Peter Bouter. Peter speelt bij The Coincidences, een Ierse folkband en is ook bekend van de Empathische Jongens.

Tijd: 13.30-16.30 uur

29/10 Zuidroute ca. 15 km, Start locatie: Festivaltent op Het van Slootenplein, Bennekom

Reserveren noodzakelijk: tickets via deze website

Bestel hier je tickets

Ontmoet de kunstenaars

Op 23 oktober tussen 13 en 17 uur zullen er een aantal kunstenaars bij hun kunstwerk te vinden zijn.  Kom in gesprek, ontmoet en stel je vragen aan de makers.

Datum: 23/10

Locatie 8 Heidi Linck: vanaf 13.00 uur is er een archeoloog aanwezig voor toelichting uit artistiek en archeologisch perspectief aan het publiek

 

Rondleidingen

Wil je graag onder begeleiding met een groep langs de kunstwerken?
Dat kan! Min.10 pers-max. 25 pers. Kosten hele dag 20,- pp/ halve dag 10,- pp
Aanmelden en info via info@woestenbijster.nl

Leave a Reply