Voor het primair onderwijs onderbouw en middenbouw zijn er verschillende mogelijkheden om met je klas op pad te gaan langs de kunstwerken. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar GiGaGroen en past zeer goed bij deze kunstlessen in de natuur.

Om met je groep op pad te gaan langs een aantal kunstwerken van Woest&Bijster, kan je kiezen uit de volgende opties:

  1. Zelf op pad met je klas: Wil je graag zelf met je leerlingen op pad? Dat kan door onderstaande documenten te downloaden. Je kunt kiezen uit route Noord, Midden of Zuid.
  2. Op pad met een kunstenaar: Er zijn een aantal kunstenaars van Woest&Bijster die de kunstles op locatie kunnen verzorgen. Kosten: 47,50 p/u en 30 euro voorbereidingskosten enĀ  reiskosten. Tevens zijn er mogelijkheden voor een voorbereidende les en/of een maakles in de klas. Je kunt dit betalen vanuit het schoolbudget Cultuur. Mail voor meer informatie naar info@woestenbijster.nl. Dan bespreken we de mogelijkheden.
  3. CMK Ede: De scholen uit de Gemeente Ede kunnen de CMK gelden na overleg met Cultura Educatie inzetten voor Op pad met de kunstenaar. Neem dan contact op met educatie@cultura-ede.nl

Leave a Reply